top of page
  • Writer's pictureAdmin

O Myron Fagan αποκαλύπτει τους Ιλλουμινάτι και το CFR μέρος 1/3

Ο Myron Fagan αποκαλύπτει την αλήθεια

για τους Illuminati και το CFR (1967)

Μέρος 1 από 3 (0-28:47)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

01 τα Ηνωμένα Έθνη

είναι ο πυρήνας της μεγάλης συνωμοσίας, γιά την καταστροφή της κυριαρχίας των ΗΠΑ και την υποδούλωση του αμερικανικού λαού σε μια παγκόσμια δικτατορία του ΟΗΕ.

02 Η Συνομωσία αυτή είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό επειδή οι Ιλλουμινάτοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο, όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

03 Η εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο της Κορέας, στον πόλεμο του βιετνάμ, και μετά στην Ροδεσία κ την Ν. Αφρική είναι έργο των Ιλλουμινάτων.

04 Πίσω από την μάσκα του όρου "φιλελεύθερος" βρίσκονται οι απάτριδες και αντίχριστοι Ιλλουμινάτοι, που εργάζονται γιά την επιβολή, της Παγκόσμιας Δικτατορίας του Εωσφόρου.

05 Οι Ιλλουμινάτοι ιδρύθηκαν το 1760 από τον κρυπτο-εβραίο Adam Weishaupt καθηγητή εκκλησιαστικού δικαίου στο πανεπιστήμιο του Ingolstadt, στη Βαυαρία. Τους χρηματοδότησαν οι τοκογλύφοι της δυναστείας των Rothschilds. Από τότε, αυτοί υποκίνησαν κάθε πόλεμο και επανάσταση που έγινε, γιά να επιβάλλουν την Παγκόσμια Δικτατορία των διεθνών τοκογλύφων Rothschilds.

06 Στις ΗΠΑ, μετά τον Α' Παγκ πόλεμο δημιούργησαν το "Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων" (Council on Foreign Relations), ή CFR. Τα στελέχη του είναι απόγονοι των αρχικών Ιλλουμινάτων, με αλλαγμένα ονόματα.

07 Αντίστοιχα στην Βρετανία υπάρχει το "Βρετανικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων" (British Institute of International Affairs). και παρόμοιες μυστικές οργανώσεις των Illuminati υπάρχουν στη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλα έθνη.

08 Η πρώτη απόπειρα γιά την Παγκόσμια Δικτατορία των Rothschilds στο Συνέδριο της Βιέννης το 1815 που την τορπίλησε ο Τσάρος.

09 Οι Ιλλουμινάτοι ενεργούν με βάση ένα σχέδιο που έχει τόσο μακροπρόθεσμο ορίζοντα ώστε να αποσκοπεί να πετύχει, ακόμα και εκατοντάδες χρόνια μετά.

10 Το 1770 η δυναστεία Rothschild ανέθεσε στον Adam Weishaupt, να εκσυγχρονίσει τα παμπάλαια πρωτόκολλα του Σιωνισμού γιά παγκόσμια κυριαρχία. Έτσι προέκυψαν οι Ιλλουμινάτοι (ή Συναγωγή του Σατανά), και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

11 Ο Weishaupt ολοκλήρωσε το έργο του την Πρωτομαγιά του 1776. Να γιατί η Πρωτομαγιά γιορτάζεται σε όλα τα διεθνιστικά και αντίχριστα κομμουνιστικά καθεστώτα. Το αρχικό σχέδιο τους προβλέπει την διάσπαση των εθνών σε αντιμαχόμενες μερίδες, με βάση την ταξική πάλη. Η νεώτερη έκδοση βασίζεται στις φυλετικές διαμάχες που δημιούργησαν με το δουλεμπόριο τους και την λαθρομετανάστευση. Αυτές οι μερίδες, αφού αλληλοεξοντωθούν, θα ανοίξουν το δρόμο γιά την δική τους εξουσία.

12 Το ολοκαύτωμα των 600 χιλιάδων εβραίων, που οι σιωνιστές φούσκωσαν σε 6 εκατομύρια, έγινε γιά να φορτώσουν την δική τους πλεκτάνη, στους αντισιώνιστές εβραίους που χάθηκαν. Το ναζιστικό καθεστώς, χρηματοδοτήθηκε από τους Ιλλουμινάτους Krupp, Kennedy, Warburg και Rothschild.

13 Το όνομα Illuminati [Πεφωτισμένοι] παραπέμπει στο φως του Εωσφόρου [Lucipher] και ενώ προκαλούν τους πολέμους και τις διαμάχες, λένε ψέματα ότι θέλουν να φέρουν τη δικτατορία τους γιά να φέρουν την ειρήνη [του τρόμου κ του τάφου].

14 Ο Weishaupt, με χρήματα των Rothschilds προσέλαβε περίπου 2000 μισθοφόρους από ανθρώπους των τεχνών κ των γραμμάτων από τους τομείς της εκπαίδευσης κ των επιστημών, και από κλάδο των χρηματοοικονομικών κ της βιομηχανίας. Μετά ίδρυσε μασωνικές Στοές της Μεγάλης Ανατολής γιά να είναι το μυστικό αρχηγείο του, σύμφωνα με εντολές από τους Rothschilds.

15 Οι 4 βασικοί στόχοι του προγράμματος του Weishaupt 1 χρηματική και σεξουαλική δωροδοκία για να αποκτήσουν τον έλεγχο αυτών που ήδη κατέχουν υψηλές θέσεις. Μετά αυτοί είναι όμηροι και τυφλά όργανα με εκβιασμό και απειλές γιά οικονομική καταστροφή, αποκάλυψη βρώμικων μυστικών τους (ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές κλπ), σωματική βλάβη ή τον θάνατο των ιδίων ή των αγαπημένων τους. 2 εκπαίδευση έξυπνων νέων στον διεθνισμό κ τον εωσφορισμό σε ειδικά σχολεία όπως το Gordonstoun στη Σκωτία, το Σάλεμ στη Γερμανία και τα Ανάβρυτα στην Ελλάδα. 3 προώθηση των πρακτόρων τους, σε κυβερνητικές θέσεις κλειδιά, ως εμπειρογνώμονες και ειδικούς, ώστε να συμβουλεύουν τα ανώτερα στελέχη, να υιοθετήσουν πολιτικές, που εξυπηρετούν τα σχέδια των Illuminati. 4 να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ, ώστε με μονόπλευρες και στημένες ειδήσεις, το κοινό να υποστεί πλύση εγκεφάλου, ότι μόνο η Παγκόσμια Δικτατορία θα λύσει τα προβλήματα του.

16 Γιά να διαλύσουν την Βρετανική αυτοκρατορία οργάνωσαν τους αντι-αποικιοκρατικούς πολέμους και γιά να διαλύσουν την Γαλλική Αυτοκρατορία οργάνωσαν την Γαλλική Επανάσταση το 1789. * Εκτός από αντίθεες διεθνιστικές επαναστάσεις, γιά να διαλύσουν πολυεθνικές αυτοκρατορίες όπως η Πρωσία και η Αυστρο-Ουγγαρία, υποβοήθησαν, το 1848, πολλές εθνικιστικές επαναστάσεις.

17 Ο κεραυνός που σκότωσε τον αγγελιαφόρο στην πόλη Regensburg, στις 10 Ιουλίου 1785, ήταν η αιτία που τα μυστικά τους έγγραφα έπεσαν στα χέρια των αρχών της Βαυαρίας, και οι Ιλλουμινάτοι κηρύχθηκαν εκτός νόμου.

18 To 1786, η Βαυαρική κυβέρνηση δημοσίευσε τις λεπτομέρειες της συνομωσίας με τίτλο, "Τα πρωτότυπα κείμενα του Τάγματος και της αίρεσης των Illuminati (the original writings of the order and sect of the Illuminati).

19 Οι Ιλλουμινάτοι διείσδυσαν στις μασωνικές Στοές και έκαναν μέσα σε αυτές τον δικό τους μυστικό μηχανισμό.

20 Το 1798, ο John Robinson δημοσίευσε το βιβλίο του, "Απόδειξη μιάς συνωμοσίας γιά να καταστρέψει όλες τις κυβερνήσεις και τις θρησκείες" (Proof of a Conspiracy to Destroy all Governments and Religions).

21 Ο Thomas Jefferson και ο Alexander Hamilton, ήταν μαθητές του Weishaupt.

22 Οι Rothschilds απέκτησαν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, αμέσως μετά την μάχη του Βατερλώ, το 1815, αγοράζοντας ομόλογα σε γελοίες τιμές, μετά από πανικό που προκάλεσαν, διαδίδοντας ψεύτικες φήμες πως νίκησε ο Ναπολέων.

Πηγή: Ο Myron Fagan αποκαλύπτει την αλήθεια για τους Illuminati 1967 (0-28:47)

https://www.youtube.com/watch?v=4gjZ4WoidaY https://www.youtube.com/watch?v=87sgmJ_mTCs

Ο MYRON FAGAN ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ CFR

01 τα Ηνωμένα Έθνη είναι ο πυρήνας της μεγάλης συνωμοσίας, γιά την καταστροφή της κυριαρχίας των ΗΠΑ και την υποδούλωση του αμερικανικού λαού σε μια παγκόσμια δικτατορία του ΟΗΕ,

Το ζήτημα, του πώς και γιατί τα Ηνωμένα Έθνη είναι ο πυρήνας της μεγάλης συνωμοσίας, γιά την καταστροφή της κυριαρχίας των ΗΠΑ και την υποδούλωση του αμερικανικού λαού σε μια παγκόσμια δικτατορία του ΟΗΕ, είναι ένα εντελώς άγνωστο μυστήριο, γιά την συντριπτική πλειοψηφία του αμερικανικού λαού.

02 Η Συνομωσία αυτή είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό επειδή οι Ιλλουμινάτοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο, όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο λόγος για αυτήν την παντελή άγνοια, αυτού του τρομακτικού κινδύνου, στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο, είναι πάρα πολύ απλός.

Οι εγκληματικοί εγκέφαλοι, πίσω από αυτήν τη μεγάλη συνωμοσία, έχουν τον απόλυτο έλεγχο, όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μας, ειδικά της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, του τύπου και του Χόλιγουντ.

Ολοι το ξέρουμε ότι το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ το Πεντάγωνο και ο λευκός Οίκος έχουν διακηρύξει με αλήτικο θράσσος, ότι έχουν το δικαίωμα και την εξουσία, να διαχειρίζονται τις ειδήσεις.

Να μην μας λένε την αλήθεια, αλλά αυτό που εκείνοι θέλουν να πιστέψουμε. Έχουν αρπάξει αυτήν την εξουσία, κατόπιν εντολής από τα αφεντικά αυτής της μεγάλης συνωμοσίας και ο στόχος τους είναι να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους να χάψουν το ψεύτικο δόλωμα της ειρήνης, για να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε μια περιοχή, υποδουλωμένη στην Παγκόσμια Δικτατορία των Ηνωμένων Εθνών.

03 Η εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο της Κορέας, στον πόλεμο του βιετνάμ, και μετά στην Ροδεσία κ την Ν. Αφρική είναι έργο των Ιλλουμινάτων.

Πρώτα απ 'όλα, να λάβετε υπόψη ότι η λεγόμενη αστυνομική επέμβαση του ΟΗΕ στην Κορέα στην οποία πολέμησαν οι ΗΠΑ και στην οποία 150 χιλιάδες γιοί μας, δολοφονήθηκαν η σακατεύτηκαν, ήταν μέρος της πλεκτάνης, όπως και ο ακήρυχτος από το Κογκρέσο πόλεμος στο Βιετνάμ στο οποίο πεθαίνουν (το 1967) οι γιοι μας είναι μέρος της πλεκτάνης, όπως η συνωμοσία εναντίον της Ροδεσίας και της Νοτίου Αφρικής, στην οποία οι γιοι μας πρόκειται να σκοτωθούν, είναι μέρος της συνωμοσίας του ΟΗΕ.

Ωστόσο, αυτό που έχει ζωτική σημασία για όλους τους Αμερικανούς, γιά όλες τις μητέρες των αγοριών που πέθαναν στην Κορέα, και τώρα πεθαίνουν στο Βιετνάμ να ξέρουν, είναι ότι οι λεγόμενοι ηγέτες μας στην Ουάσινγκτον, τους οποίους εκλέξαμε γιά να διαφυλάξουν το έθνος μας και το Σύνταγμά μας, είναι οι προδότες.

Και ότι πίσω από αυτούς είναι μια σχετικά μικρή ομάδα ανδρών των οποίων ο μοναδικός σκοπός είναι να υποδουλώσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, στη σατανική τους συνωμοσία, μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας.

04 Πίσω από την μάσκα του όρου "φιλελεύθερος" βρίσκονται οι απάτριδες και αντίχριστοι Ιλλουμινάτοι, που εργάζονται γιά την επιβολή, της Παγκόσμιας Δικτατορίας του Εωσφόρου.

Τώρα, για να σας δώσω μια πολύ σαφή εικόνα, αυτής της σατανικής πλεκτάνης Θα πάω πίσω, στο ξεκίνημα της, πίσω στα μέσα του 18ου αιώνα, και θα κατονομάσω τους άντρες που έθεσαν σε εφαρμογή αυτήν την πλεκτάνη, και μετά θα σας φέρω στο παρόν, στην σημερινή κατάσταση αυτής της πλεκτάνης.

Τώρα, ως θέμα περαιτέρω πληροφοριών ένας όρος που χρησιμοποιείται από το FBI, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω, το νόημα της έκφρασης "αυτός είναι φιλελεύθερος".

*** Σημείωση του Μεταφραστή σε αντίθεση με την Ευρώπη, στις ΗΠΑ, ο όρος φιλελεύθερος (liberal), έχει περισσότερο την έννοια που στην Ευρώπη αποδίδουμε με τον όρο "Αριστεριστής", με βασικά χαρακτηριστικά τις έννοιες του Άπατρη και του Αντίχριστου. *** τέλος σημείωσης του μεταφραστή

Ο εχθρός, δηλαδή οι συνωμότες της Παγκόσμιας Δικτατορίας, έχουν σφετεριστεί αυτή την λέξη, "φιλελεύθερος", ως κάλυψη για τις δραστηριότητές τους.

Ακούγεται τόσο αθώο και τόσο ανθρωπιστικό το να είναι κανείς φιλελεύθερος. Λοιπόν, να είσασται βεβαιοι, ότι το άτομο που αυτο-αποκαλείται φιλελεύθερος, ή περιγράφεται ως φιλελεύθερος, είναι στην πραγματικότητα ένας άθεος εβραιο-κομμουνιστής (a red).

05 Οι Ιλλουμινάτοι ιδρύθηκαν το 1760 από τον εβραίο Adam Weishaupt καθηγητή εκκλησιαστικού δικαίου στο πανεπιστήμιο του Ingolstadt, στη Βαυαρία. Τους χρηματοδότησαν οι τοκογλύφοι της δυναστείας των Rothschilds. Από τότε, αυτοί υποκίνησαν κάθε πόλεμο και επανάσταση που έγινε, γιά να επιβάλλουν την Παγκόσμια Δικτατορία των διεθνών τοκογλύφων Rothschilds.

Τώρα λοιπόν, Αυτή η σατανική πλεκτάνη ξεκίνησε πίσω στα 1760 όταν πρωτοεμφανίστηκαν με το όνομα των Illuminati (Πεφωτισμένων).

Αυτοί οι Illuminati οργανώθηκαν από έναν Adam Weishaupt, που γεννήθηκε Εβραίος, μετά ασπάσθηκε τον φραγκο-παπισμό, και έγινε φραγκο-παπικός ιερέας και μετά, με εντολή του τότε νεοσυσταθέντος Οίκου των Rothschild, αποστάτησε και οργάνωσε τους Illuminati.

Φυσικά η δυναστεία των Rothschilds, χρηματοδότησε αυτήν την επιχείρηση. Και κάθε πόλεμος από τότε, ξεκινώντας με τη Γαλλική Επανάσταση, έχει υποκινηθεί από τους Illuminati που ενεργούσαν πίσω από διάφορα ονόματα και μεταμφιέσεις.

Λέω με διάφορα ονόματα και μεταμφιέσεις, γιατί μετά το ξεσκέπασμα των Illuminati και αφού έγιναν πολύ κακόφημοι, ο Weishaupt και οι συνωμότες του άρχισαν να ενεργούν, με διάφορα άλλα ονόματα.

06 Στις ΗΠΑ, μετά τον Α' Παγκ πόλεμο δημιούργησαν το "Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων" (Council on Foreign Relations), ή CFR. Τα στελέχη του είναι απόγονοι των αρχικών Ιλλουμινάτων, με αλλαγμένα ονόματα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αμέσως μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο δημιούργησαν αυτό που αποκάλεσαν το "Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων" (Council on Foreign Relations), που συνήθως αναφέρεται ως CFR, και αυτό το CFR είναι στην πραγματικότητα οι Illuminati στις Ηνωμένες Πολιτείες και η ιεραρχία του, οι εγκληματικοί εγκέφαλοι που ελέγχουν το CFR, σε πολύ μεγάλο βαθμό, είναι οι απόγονοι των αρχικών συνωμοτών των Illuminati.

Όμως, για να αποκρύψουν αυτό το γεγονός, οι περισσότεροι από αυτούς άλλαξαν τα αρχικά οικογενειακά τους ονόματα με ονόματα που ακούγονται αμερικάνικα. Για παράδειγμα το αληθινό όνομα των Dillons, Clarence Douglas Dillon (1909–2003), κάποτε Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, είναι Lapowski.

*** σημείωση του μεταφραστή Παρά τις αριστοκρατικές ρίζες του, Ο Douglas Dillon απέχει μόνο δύο γενιές από τους πιό ταπεινούς προγόνους του στην Πολωνία, όπου γεννήθηκε ο πατέρας του πατέρα του. Ο παππούς του κ. Dillon, ο Samuel Lapowski, ένας Εβραίος μετανάστης από την Πολωνία, μετακόμισε την οικογένειά του στο Τέξας μετά τον εμφύλιο πόλεμο και άρχισε να ιδρύει πολλές επιχειρήσεις και να προωθεί τα παιδιά του σε υψηλότερα κοινωνικά στρώματα μέσω της εκπαίδευσης. Ο πατέρας του κ. Dillon σπούδασε στο Χάρβαρντ και, σε κάποιο σημείο, άλλαξε το επώνυμό του από Lapowski σε Dillon, που ήταν το γένος της μητέρας του. Πηγή: Ο Douglas Dillon Πέθανε στα 93; Ήταν στο γραφείο του Kennedy, άρθρο του Eric Pace 12 Ιανουαρίου 2003, Τμήμα 1, Σελίδα 32 της Εθνικής έκδοσης των New York Times https://www.nytimes.com/2003/01/12/business/c-douglas-dillon-dies-at-93-was-in-kennedy-cabinet.html Πρόσβαση στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 *** τέλος της σημείωσης του μεταφραστή

Θα επανέλθω σε όλα αυτά αργότερα.

07 Αντίστοιχα στην Βρετανία υπάρχει το "Βρετανικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων" (British Institute of International Affairs). και παρόμοιες μυστικές οργανώσεις των Illuminati υπάρχουν στη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλα έθνη.

Υπάρχει ένα παρόμοιο ίδρυμα των Illuminati στην Αγγλία, που λειτουργεί με το όνομα "Βρετανικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων" (British Institute of International Affairs).

Υπάρχουν παρόμοιες μυστικές οργανώσεις των Illuminati στη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλα έθνη που λειτουργούν με διαφορετικά ονόματα. Και όλοι αυτοί οι οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένου του CFR, δημιουργούν συνεχώς πολλές θυγατρικές ή μαιμούδες-οργανώσεις, που διεισδύουν σε κάθε φάση των διαφόρων εθνικών υποθέσεων. Αλλά πάντοτε, οι ενέργειες αυτών των οργανισμών, κατευθύνονται και ελέγχονται, από τους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι με τη σειρά τους, ελέγχονται από την δυναστεία των Rothschilds.

Οι λεπτομέρειες για το πώς πέτυχαν τη δημιουργία του CFR στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως και στα άλλα έθνη, είναι πολύ ογκώδεις γιά να περιγραφούν σε αυτή τη διατριβή. Αλλά μπορείτε να τις βρείτε όλες στο Ενημερωτικό Δελτίο υπ' αριθμό 122, με τίτλο "Ο ΟΗΕ είναι ένα πιόνι των Illuminati" και στο Ενημερωτικό Δελτίο υπ' αριθμό 123 με τίτλο "Το CFR ξεσκεπάζεται εντελώς ως Illuminati".

Και τα δύο δημοσιεύονται από το Εκπαιδευτικό Σωματείο Κινηματογράφου (Cinema Education Guild) Ταχυδρομική θυρίδα 46205, Hollywood California. Μπορείτε να τα πάρετε με 50 σεντ ανά αντίγραφο, γράφοντας σε αυτήν τη διεύθυνση.

Αυτά τα Ενημερωτικά Δελτία αποκαλύπτουν τα ονόματα των αρχικών ιδρυτών των Illuminati, και τα αμερικανοποιημένα ονόματα των απογόνων τους, στο σημερινό CFR.

08 Η πρώτη απόπειρα γιά την Παγκόσμια Δικτατορία των Rothschilds στο Συνέδριο της Βιέννης το 1815 που την τορπίλησε ο Τσάρος.

Τώρα θα πάω πίσω στις ενέργειες των αρχικών συνωμοτών των Illuminati, όπως αποκαλύπτονται στο Ενημερωτικό Δελτίο υπ' αριθμό 122.

Ένας κλάδος της οικογένειας Rothschild είχε χρηματοδοτήσει τον Ναπολέοντα, ένας άλλος κλάδος των Rothschilds, χρηματοδότησε τη Βρετανία, τη Γερμανία και τα άλλα έθνη στους Ναπολεόντους Πολέμους. Και οι δύο κλάδοι, ήταν οι πραγματικοί εγκέφαλοι των Illuminati.

Αμέσως μετά τους Ναπολεόντιους Πολέμους οι Illuminati υπέθεσαν, ότι όλα τα έθνη ήταν τόσο χρεωκοπημένα και τόσο κουρασμένα από τους πολέμους, ώστε θα ήταν ευτυχή με οποιαδήποτε λύση.

Έτσι, οι μαριονέτες των Rothschild έστησαν αυτό που αποκαλούν το "Συνέδριο στη Βιέννη" και σε αυτή τη συνάντηση προσπάθησαν να δημιουργήσουν την πρώτη "Κοινωνία των Εθνών", την πρώτη τους απόπειρα, γιά μιά Παγκόσμια Δικτατορία.

Με βάση την θεωρία ότι όλοι οι βασιλείς των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων ήταν τόσο πολύ χρεωμένοι προς αυτούς, ώστε πρόθυμα ή απρόθυμα θα ενεργούσαν ως μαριονέτες τους. Αλλά ο τσάρος της Ρωσίας κατάλαβε την πλεκτάνη τους και την τορπίλησε εντελώς.

Ο εξοργισμένος Nathan Rothschild, που ήταν τότε ο επικεφαλής αυτής της δυναστείας, ορκίστηκε ότι κάποια μέρα αυτός ή οι απόγονοί του, θα καταστρέψει τον τσάρο και ολόκληρη την οικογένειά του. Και οι απόγονοί του, πραγματοποίησαν αυτή την απειλή το 1917.

09 Οι Ιλλουμινάτοι ενεργούν με βάση ένα σχέδιο που έχει τόσο μακροπρόθεσμο ορίζοντα ώστε να αποσκοπεί να πετύχει, ακόμα και εκατοντάδες χρόνια μετά.

Σε αυτό το σημείο, λάβετε υπόψη, ότι οι Illuminati δεν είχε ιδρυθεί γιά να ενεργούν σε βραχυπρόθεσμη βάση. Κανονικά ένας συνωμοτής οποιουδήποτε τύπου, ξεκινάει μια συνωμοσία, με την προσδοκία, ότι θα πετύχει τον στόχο του, κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τους Illuminati. Πράγματι, ήλπιζαν να πετύχουν το στόχος τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, αλλά παραφράζοντας την φράση, η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί, οι Illuminati ενεργούν πάρα πολύ μακροπρόθεσμα, έστω και αν θα χρειαστούν δεκάδες χρόνια ή και αιώνες, έχουν αφιερώσει τους απογόνους τους στο να διατηρηθεί η πλεκτάνη σε ενέργεια μέχρι, όπως ελπίζουν, η συνωμοσία τους να στεφθεί με επιτυχία.

10 Το 1770 η δυναστεία Rothschild ανέθεσε στον Adam Weishaupt, να εκσυγχρονίσει τα παμπάλαια πρωτόκολλα του Σιωνισμού γιά παγκόσμια κυριαρχία. Έτσι προέκυψαν οι Ιλλουμινάτοι (ή Συναγωγή του Σατανά), και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Τώρα ας επιστρέψουμε στο ξεκίνημα των Illuminati. Ο Adam Weishaupt ήταν καθηγητής κανονικού (εκκλησιαστικού) δικαίου εκπαιδευμένος από το Τάγμα των Ιησουιτών, και δίδασκε στο Πανεπιστήμιο του Ingolstadt όταν αποστάτησε από τον Χριστιανισμό, για να ασπασθεί την Εωσφορική συνωμοσία.

Ήταν το 1770, ότι οι επαγγελματίες τοκογλύφοι, ο τότε πρόσφατα οργανωμένος Οίκος των Rothschild, τον προσέλαβε για να αναθεωρήσει και να εκσυγχρονίσει, τα παμπάλαια πρωτόκολλα του Σιωνισμού, που από την αρχή, σχεδιάστηκαν γιά να δώσουν στην "Συναγωγή του Σατανά", [που ονομάστηκε έτσι από τον Ιησού Χριστό], την απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιβάλουν την Εωσφορική ιδεολογία, πάνω στο τι θα έχει απομείνει από την ανθρώπινη φυλή, μετά τον τελικό κοινωνικό κατακλυσμό, με τη χρήση του Σατανικού Δεσποτισμού.

*** Σημείωση του Μεταφραστή

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ - ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 8

«Ἡ ἀλήθεια θὰ μᾶς ἐλευθερώσῃ»

31 Έλεγε λοιπόν ο Ιησούς πρους τους Ιουδαίους που είχαν πιστέψει σε αυτόν, εάν εσείς τηρήσετε αυτά που σας λέω, τότε αληθινά είσασται μαθητές μου, 32 και θα μάθετε την αλήθεια, και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει.

33 Του απάντησαν, σπέρμα του Αβραάμ είμασται και δεν υποδουλωθήκαμε σε κανένα ποτέ, πώς λες εσύ, ότι θα ελευθερωθούμε;

34 Τους απάντησε ο Ιησούς, πραγματικά σας λέγω ότι όποιος κάνει την αμαρτία, είναι δούλος της αμαρτίας.

35 Ο δε δούλος, δεν μένει στην οικία αιώνια, ο γιός μένει αιώνια. 36 Εάν λοιπόν ο Υιός σας ελευθερώσει, θα είσασται πραγματικά ελεύθεροι.

37 Ξέρω ότι είσασται σπέρμα του Αβραάμ, αλλά ζητάτε να με σκοτώσετε, διότι ο λόγος μου δεν χωράει μέσα σας. 38 Εγώ λέγω αυτό που είδα από τον Πατέρα μου, και εσείς λοιπόν αυτό που είδατε από τον πατέρα σας κάνετε.

39 Απάντησαν και του είπαν, πατέρας μας είναι ο Αβραάμ.

Τους λέγει ο Ιησούς, εάν είσασταν παιδιά του Αβραάμ, θα κάνατε τα έργα του Αβραάμ. 40 Τώρα δε, ζητάτε να με σκοτώσετε, (εμένα) τον άνθρωπο που σας είπα την αλήθεια, την οποία άκουσα από τον Θεό, αυτό ο Αβραάμ δεν το έκανε. 41 Εσείς κάνετε τα έργα του πατέρα σας.

Του είπαν λοιπόν, εμείς δεν γεννηθήκαμε από πορνεία, ένα πατέρα έχουμε, τον Θεό.

42 Τους είπε ο Ιησούς, εάν ο Θεός ήταν πατέρας σας, θα με αγαπούσατε, γιατί εγώ από τον Θεό βγήκα και (στον Θεό) θα πάω, διότι ούτε μόνος μου ήρθα, αλλά εκείνος με απέστειλε.

43 Γιατί δεν γνωρίζετε την μιλιά μου; διότι δεν μπορείτε να ακούτε τον λόγο μου.

44 Εσείς, είσασται από τον πατέρα [σας] τον διάβολο, και θέλετε να κάνετε, τις επιθυμίες του πατέρα σας. Εκείνος από την αρχή ήταν ανθρωποκτόνος και δεν στάθηκε στην αλήθεια, διότι η αλήθεια δεν είναι μέσα του, όταν λέει ψέματα, από μόνος του μιλάει, διότι είναι ψεύτης, και ο πατέρας [του ψέματος].

45 Δεν με πιστεύετε, ότι εγώ λέγω την αλήθεια. 46 Ποιός από εσάς με ελέγχει περί αμαρτίας;

Εάν δε, λέγω την αλήθεια γιατί εσείς δεν με πιστεύετε;

47 Όποιος είναι από τον Θεό, ακούει τον λόγο του Θεού, γιά αυτό εσείς δεν με ακούτε, επειδή δεν είσασται από τον Θεό.

48 Απάντησαν λοιπόν οι Ιουδαίοι και του είπαν, καλά δεν λέμε εμείς, ότι είσαι Σαμαρείτης και έχεις δαιμόνιο;

49 Απάντησε ο Ιησούς, εγώ δεν έχω δαιμόνιο, αλλά τιμώ τον πατέρα μου, και εσείς με ατιμάζετε.

50 Εγώ δε, δεν αναζητώ την δόξα μου, υπάρχει αυτός, που θα την αναζητήσει και θα με κρίνει.

51 Πραγματικά σας λέγω, εάν κάποιος τηρήσει αυτά που λέω, δεν θα γευθεί τον θάνατο εις τον αιώνα.

53 Μήπως είσαι εσύ μεγαλύτερος του πατέρα μας του Αβραάμ, ο οποίος πέθανε; Και οι προφήτες πέθαναν, ποιός νομίζεις ότι είσαι;

54 Απάντησε ο Ιησούς, εάν εγώ δοξάζω τον εαυτό μου, η δόξα μου δεν είναι τίποτα, ο πατέρας μου είναι αυτός που με δοξάζει, ο οποίος εσείς λέτε ότι είναι ο Θεός σας, 55 και δεν τον γνωρίσατε, εγώ δε τον γνώρισα.

Και εάν πω ότι δεν τον γνωρίζω, θα είμαι ψεύτης όμοιος με εσάς, αλλά τον γνώρισα και τηρώ τον λόγο του.

56 Ο Αβραάμ, ο πατέρας σας χάρηκε γιά να δει την δική μου ημέρα, και είδε και χάρηκε.

57 Του είπαν οι Ιουδαίοι, δεν είσαι ούτε πενήντα ετών, και είδες τον Αβραάμ;

58 Τους είπε ο Ιησούς, πραγματικά σας λέγω, εγώ ήμουν, πριν γεννηθεί ο Αβραάμ.

59 Πήραν πέτρες γιά να του πετάξουν. Ο Ιησούς δε κρύφτηκε [σκότισε την όραση τους], και βγήκε από το ιερό αφού πέρασε από ανάμεσα τους, και έτσι έφυγε.

Πηγή: Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο Κεφ. 8 στίχοι 31-59 https://www.synaxarion.gr/gr/cpgid/86546019b02e4370b97b3b593f4dfdf9/cmspage.aspx

Μεταφορά στα Νέα Ελληνικά Μηνάς Γ. Μαλακός

*** Τέλος σημείωσης του Μεταφραστή

11 Ο Weishaupt ολοκλήρωσε το έργο του την Πρωτομαγιά του 1776. Να γιατί η Πρωτομαγιά γιορτάζεται σε όλα τα διεθνιστικά και αντίχριστα κομμουνιστικά καθεστώτα. Το αρχικό σχέδιο τους προβλέπει την διάσπαση των εθνών σε αντιμαχόμενες μερίδες, με βάση την ταξική πάλη. Η νεώτερη έκδοση βασίζεται στις φυλετικές διαμάχες που δημιούργησαν με το δουλεμπόριο τους και την λαθρομετανάστευση. Αυτές οι μερίδες, αφού αλληλοεξοντωθούν, θα ανοίξουν το δρόμο γιά την δική τους εξουσία.

Ο Weishaupt ολοκλήρωσε το έργο του την 1η Μαΐου 1776. Τώρα ξέρετε, γιατί η 1η Μαΐου, είναι η μεγάλη μέρα σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα μέχρι σήμερα. Αυτή ήταν η μέρα, 1 Μαΐου 1776, που ο Weishaupt ολοκλήρωσε το σχέδιό του, και οργάνωσε επίσημα τους Illuminati, για να βάλουν το σχέδιο σε εφαρμογή.

Αυτό το σχέδιο απαιτούσε την καταστροφή όλων των υφιστάμενων κυβερνήσεων και θρησκειών. Αυτός ο στόχος έπρεπε να επιτευχθεί, διχάζοντας τις μάζες των ανθρώπων τις οποίες αυτός, ο Weishaupt, ονόμασε "goyim", δηλαδή κοπάδι σφαχτών, σε αντίθετα στρατόπεδα, σε ολοένα αυξανόμενο αριθμό σε πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και άλλα θέματα.

Τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, που επικρατούν στην χώρα μας σήμερα. Οι αντίπαλες πλευρές τότε, έπρεπε να οπλιστούν, και να στηθούν κατασκευασμένα περιστατικά, που θα τους έκαναν να πολεμήσουν και να αποδυναμωθούν μεταξύ τους, και να καταστρέψουν σταδιακά τις εθνικές κυβερνήσεις και τα θρησκευτικά ιδρύματα, και επαναλαμβάνω, τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, που επικρατούν στον κόσμο σήμερα.

12 Το ολοκαύτωμα των 600 χιλιάδων εβραίων, που οι σιωνιστές φούσκωσαν σε 6 εκατομύρια, έγινε γιά να φορτώσουν την δική τους πλεκτάνη, στους αντισιώνιστές εβραίους που χάθηκαν. Το ναζιστικό καθεστώς, χρηματοδοτήθηκε από τους Ιλλουμινάτους, Krupp, Kennedy, Warburg και Rothschild.

Και σε αυτό το σημείο, επιτρέψτε μου να τονίσω ένα πρωταρχικό χαρακτηριστικό των σχεδίων Illuminati, άν και όταν, το σχέδιο τους για τον παγκόσμιο έλεγχο, "Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" ανακαλυπτόντουσαν και ξεσκεπάζοντουσαν θα εξολόθρευαν όλους τους Εβραίους από το πρόσωπο της γης, προκειμένου να διώξουν τις υποψίες από πάνω τους.

Αν νομίζετε, αυτό είναι υπερβολικό λάβετε υπ' όψιν σας, ότι επέτρεψαν στον Χίτλερ, ένα φιλελεύθερο σοσιαλιστή, που χρηματοδοτήθηκε από τους Krupp, τους Kennedy, τους Warburg και τους Rothschilds να αποτεφρώσει 600 χιλιάδες Εβραίους.

13 Το όνομα Illuminati [Πεφωτισμένοι] παραπέμπει στο φως του Εωσφόρου [Lucipher] και ενώ προκαλούν τους πολέμους και τις διαμάχες, λένε ψέματα ότι θέλουν να φέρουν τη δικτατορία τους γιά να φέρουν την ειρήνη [του τρόμου κ του τάφου].

Τώρα, γιατί οι συνωμότες επέλεξαν τη λέξη Illuminati [Πεφωτισμένοι] για τη σατανική τους οργάνωση. Ο ίδιος ο Weishaupt είπε ότι η λέξη προέρχεται από τον Εωσφόρο και σημαίνει αυτούς που κρατούν το φως, χρησιμοποιώντας το ψέμα ότι ήταν ο στόχος τους ήταν η επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης γιά να επιτρέψει στα άτομα με διανοητική ικανότητα να κυβερνήσουν τον κόσμο και να αποτρέψουμε όλους τους πολέμους στο μέλλον.

Με λίγα λόγια, χρησιμοποιώντας τη φράση "ειρήνη στη γη" ως δόλωμα, ακριβώς όπως το ίδιο δόλωμα, η ειρήνη, χρησιμοποιήθηκε από τους συνωμότες του 1945 γιά να μας επιβάλλουν τα Ηνωμένα Έθνη.

14 Ο Weishaupt, με χρήματα των Rothschilds προσέλαβε περίπου 2000 μισθοφόρους από ανθρώπους των τεχνών κ των γραμμάτων από τους τομείς της εκπαίδευσης κ των επιστημών, και από κλάδο των χρηματοοικονομικών κ της βιομηχανίας. Μετά ίδρυσε μασωνικές Στοές της Μεγάλης Ανατολής γιά να είναι το μυστικό αρχηγείο του, σύμφωνα με εντολές από τους Rothschilds.

Ο Weishaupt, που χρηματοδοτήθηκε, επαναλαμβάνω, από τους Rothschilds, προσέλαβε περίπου 2.000 πληρωμένους οπαδούς. Αυτά περιελάμβαναν, τους πιο έξυπνους άντρες, στους τομείς των Τεχνών και των Γραμμάτων, στην εκπαίδευση, στις επιστήμες, στα χρηματοοικονομικά και στη βιομηχανία.

Στη συνέχεια ίδρυσε Στοές της Μεγάλης Ανατολής, μασωνικές Στοές γιά να είναι το μυστικό αρχηγείο τους, και το επαναλαμβάνω ξανά σε όλα αυτά, ενεργούσε με εντολή του Οίκου των Rothschilds.

15 Οι 4 βασικοί στόχοι του προγράμματος του Weishaupt 1 χρηματική και σεξουαλική δωροδοκία για να αποκτήσουν τον έλεγχο αυτών που ήδη κατέχουν υψηλές θέσεις. Μετά αυτοί είναι όμηροι και τυφλά όργανα με εκβιασμό και απειλές γιά οικονομική καταστροφή, αποκάλυψη βρώμικων μυστικών τους (ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές κλπ), σωματική βλάβη ή τον θάνατο των ιδίων ή των αγαπημένων τους. 2 εκπαίδευση έξυπνων νέων στον διεθνισμό κ τον εωσφορισμό σε ειδικά σχολεία όπως το Gordonstoun στη Σκωτία, το Σάλεμ στη Γερμανία και τα Ανάβρυτα στην Ελλάδα. 3 προώθηση των πρακτόρων τους, σε κυβερνητικές θέσεις κλειδιά, ως εμπειρογνώμονες και ειδικούς, ώστε να συμβουλεύουν τα ανώτερα στελέχη, να υιοθετήσουν πολιτικές, που εξυπηρετούν τα σχέδια των Illuminati. 4 να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ, ώστε με μονόπλευρες και στημένες ειδήσεις, το κοινό να υποστεί πλύση εγκεφάλου, ότι μόνο η Παγκόσμια Δικτατορία θα λύσει τα προβλήματα του.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που το σχέδιο δράσης του Weishaupt απαιτούσε να κάνουν οι Illuminati, ήταν να εφαρμόσουν τα ακόλουθα βήματα για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν το σκοπό τους.

Νούμερο ένα, η χρήση χρηματικής και σεξουαλικής δωροδοκίας για να αποκτήσουν τον έλεγχο ανδρών που ήδη κατείχαν υψηλές θέσεις στα διάφορα επίπεδα όλων των κυβερνήσεων και σε άλλους τομείς δραστηριότητας.

Μόλις τα άτομα με επιρροή πέσουν θύματα, στα ψέματα, στις απάτες και στους πειρασμούς των Illuminati, γίνονται όμηροι και τυφλά όργανα τους, με εφαρμογή πολιτικών και άλλης μορφής εκβιασμών απειλών οικονομικής καταστροφής, απειλών γιά δημόσια αποκάλυψη βρώμικων μυστικών τους, και απειλών γιά σωματική βλάβη ή ακόμα και γιά τον θάνατο των ιδίων και αγαπημένων μελών των οικογενειών τους.

Συνειδητοποιείτε πόσοι από τους σημερινούς ανώτερους αξιωματούχους στην ομοσπονδιακή κυβέρνησή μας στην Ουάσιγκτον ελέγχονται με τον ίδιο τρόπο από το CFR;

Συνειδητοποιείτε πόσοι ομοφυλόφιλοι στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, στο Πεντάγωνο, σε όλες οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες, ακόμη και στον Λευκό Οίκο ελέγχονται με αυτόν τον τρόπο;

Νούμερο δύο οι Illuminati και οι διοικήσεις κολλεγίων και πανεπιστημίων έπρεπε να διαμορφώσουν μαθητές που είχαν εξαιρετική διανοητική ικανότητα και ανήκαν σε ευγενείς οικογένειες με διεθνιστική κλίση [απάτριδες και εθνομηδενιστές] και να τους προτείνουν για ειδική εκπαίδευση στον διεθνισμό.

Τέτοιου είδους εκπαίδευση έπρεπε να παρέχεται χορηγώντας υποτροφίες σε εκείνους που επέλεξαν οι Ιλλουμινάτοι. Αυτό σας δίνει μια ιδέα, γιά το τι σημαίνει μία "Υποτροφία Rhodes". Σημαίνει την κατήχηση στο να αποδεχθούν την ιδέα ότι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση μπορεί να τερματίσει τους επαναλαμβανόμενους πολέμους και τις διαμάχες [που οι Ιλλουμινάτοι δημιουργούν].

Με αυτό τον τρόπο, παρουσίασαν τα Ηνωμένα Έθνη στον αμερικανικό λαό. Ένας από τους πιο αξιόλογους "υπότροφους Rhodes" που έχουμε στις ΗΠΑ, ο Γερουσιαστής William J Fulbright μερικές φορές τον αναφέρουν ως "μισό-φωτεινό", ολόκληρο το αρχείο αυτών που ψήφισε, φωνάζει Illuminati.

Όλοι αυτοί οι υπότροφοι, έπρεπε πρώτα να πειστούν και να σιγουρευτούν ότι οι άνδρες με ειδικό ταλέντο και εγκεφάλους έχουν το δικαίωμα να κυβερνούν αυτούς που είναι λιγότερο προικισμένοι, με βάση την αντίληψη, ότι οι μάζες δεν ξέρουν τι είναι καλύτερο για αυτές, σωματικά διανοητικά και πνευματικά.

Εκτός από τους "Υπότροφους Rhodes" και τους όμοιους τους, υπάρχουν σήμερα [1967] τρία ειδικά σχολεία των Illuminati, που βρίσκονται

1. Στο Gordonstoun στη Σκωτία

*** σημείωμα μεταφραστή Βιασμός, παιδική κακοποίηση και το πρώην σχολείο του πρίγκιπα Κάρολου πηγή: the guardian https://www.theguardian.com/society/2015/apr/12/child-abuse-at-prince-charles-former-school-scotland Ντροπιασμένος διευθυντής σχολείου βρέθηκε ένοχος για καλλωπισμό μαθητών στην κορυφαίο σχολείο της Σκωτίας που χρησιμοποιείται από βασιλείς και πλούσιους πηγή: daily record https://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/disgraced-housemaster-found-guilty-grooming-12157815 *** τέλος της σημείωσης του μεταφραστή

2. Στο Σάλεμ στη Γερμανία και 3. Στα Ανάβρυτα στην Ελλάδα. Αυτά τα τρία είναι γνωστά, αλλά υπάρχουν και άλλα που κρατούνται μυστικά.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας εκπαιδεύτηκε στο Gordonstoun με υποκίνηση του Λόρδου Louis Mountbatten του θείος του, συγγενή του Rothschild που έγινε ο ναύαρχος του στόλου της Βρετανίας μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Νούμερο τρία, όλα τα άτομα με επιρροή που παγιδεύτηκαν ώστε να βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο των illuminati, και οι μαθητές που είχαν μορφωθεί και εκπαιδευτεί ειδικά, επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως πράκτορες και να τοποθετηθούν πίσω από τα παρασκήνια όλων των κυβερνήσεων, ως εμπειρογνώμονες και ειδικοί, έτσι ώστε να συμβουλεύουν τα ανώτερα στελέχη γιά να υιοθετήσουν πολιτικές, που μακροπρόθεσμα, εξυπηρετούν τα μυστικά σχέδια, της συνωμοσίας των Illuminati και γιά να επιφέρουν την καταστροφή, των εθνικών κυβερνήσεων και των θρησκειών, αυτών, που εξελέγησαν ή διορίστηκαν, για να υπηρετήσουν.

Ξέρετε πόσοι τέτοιοι άντρες, βρίσκονται στην κυβέρνησή μας, αυτή τη στιγμή;

Ο David Dean Rusk (1909–1994) https://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Rusk Ο Robert Strange McNamara (1916–2009) https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_McNamara Ο Hubert Horatio Humphrey Jr. (1911–1978) https://en.wikipedia.org/wiki/Hubert_Humphrey Ο James William Fulbright (1905-1995) https://en.wikipedia.org/wiki/J._William_Fulbright και πολλοί άλλοι ακόμα.

Και Τέταρτον ίσως η πιο σημαντική οδηγία στο σχέδιο του Weishaupt ήταν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο του Τύπου, που εκείνη την περίοδο ήταν το μόνο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που διέδιδε πληροφορίες στο ευρύ κοινό, έτσι ώστε όλες οι ειδήσεις και οι πληροφορίες, θα μπορούσαν να είναι μονόπλευρες έτσι ώστε οι μάζες να μπορούν να πείσουν, ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι η μόνη λύση, στα πολλά και ποικίλα προβλήματά μας.

Ξέρετε ποιος είναι ο κάτοχος, και ελέγχει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας;

Θα σας πω !!!

Πρακτικά όλες οι κινηματογραφικές εταιρείες στο Χόλιγουντ ανήκουν: στους Lehman's στην Kuhn Loeb & Company στην Goldman Sachs και στους άλλους διεθνιστές τραπεζίτες.

Όλα τα εθνικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια στις ΗΠΑ, ανήκουν και ελέγχονται από τους ίδιους διεθνιστές τραπεζίτες.

Το ίδιο ισχύει για κάθε αλυσίδα μητροπολιτικών εφημερίδων και περιοδικών επίσης όλα τα πρακτορεία ειδήσεων όπως το Associated Press, το United Press International κλπ.

Οι υποτιθέμενοι επικεφαλείς όλων αυτών των μέσων είναι απλώς αχυράνθρωποι των διεθνιστών τραπεζιτών που με τη σειρά του αποτελούν την ιεραρχία του CFR, τους σημερινούς Illuminati στην Αμερική.

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο εκπρόσωπος τύπου του Πενταγώνου, ο Sylvester διακηρύρηξε με τόση αγένεια ότι η κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να λέει ψέματα στους πολίτες;

Αυτό που πραγματικά εννοούσε, ήταν ότι η κυβέρνηση μας, που ελέγχεται από το CFR, είχε τη εξουσία να λέει ψέματα και γίνεται πιστευτή από τον Αμερικανικό λαό που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου.

16 Γιά να διαλύσουν την Βρετανική αυτοκρατορία οργάνωσαν τους αντι-αποικιοκρατικούς πολέμους και γιά να διαλύσουν την Γαλλική Αυτοκρατορία οργάνωσαν την Γαλλική Επανάσταση το 1789. * Εκτός από αντίθεες διεθνιστικές επαναστάσεις, γιά να διαλύσουν πολυεθνικές αυτοκρατορίες όπως η Πρωσία και η Αυστρο-Ουγγαρία, υποβοήθησαν, το 1848, πολλές εθνικιστικές επαναστάσεις.

Και ας πάμε ξανά πίσω στις πρώτες μέρες του Illuminati. Επειδή η Βρετανία και η Γαλλία ήταν οι δύο μεγαλύτερες παγκόσμιες δυνάμεις στα τέλη του 18ου αιώνα, ο Weishaupt διέταξε τους Illuminati να υποκινήσουν τους αποικιακούς πολέμους, συμπεριλαμβανομένης και της Αμερικανικής επανάστασης, γιά να αποδυναμώσουν την Βρετανική Αυτοκρατορία, και να οργανώσουν την Γαλλική Επανάσταση, γιά να καταστρέψουν την Γαλλική Αυτοκρατορία. Προγραμμάτισε την Γαλλική Επανάσταση να ξεκινήσει το 1789.

17 Ο κεραυνός που σκότωσε τον αγγελιαφόρο στην πόλη Regensburg, στις 10 Ιουλίου 1785, ήταν η αιτία που τα μυστικά τους έγγραφα έπεσαν στα χέρια των αρχών της Βαυαρίας, και κηρύχθηκαν εκτός νόμου.

Ωστόσο το 1784, μια πραγματική θεική παρέμβαση έδωσε στην κυβέρνηση της Βαυαρίας τα αποδεικτικά στοιχεία που απέδειξαν την ύπαρξη των Illuminati. Και αυτά τα στοιχεία θα μπορούσαν να σώσουν την Γαλλία αν αυτοί, η γαλλική κυβέρνηση δεν είχε αρνηθεί να τα πιστέψει.

Να πώς συνέβη, αυτή η θεική παρέμβαση. Ήταν το 1874, όταν ο Weishaupt εξέδωσε τις διαταγές του για την Γαλλική Επανάσταση. Ένας Γερμανός συγγραφέας με το όνομα Zwack, τις έγραψε σε μορφή βιβλίου. Περιείχαν ολόκληρη την ιστορία του Illuminati, και τα σχέδια του Weishaupt.

Ένα αντίγραφο αυτού του βιβλίου στάλθηκε στους Ιλλουμινάτους στη Γαλλία με επικεφαλής τον Ροβεσπιέρο, στον οποίο ο Weishaupt είχε αναθέσει την υποκίνηση της Γαλλικής Επανάστασης.

Ο αγγελιαφόρος, χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από κεραυνό, καθώς περνούσε από το Ratisbon στο δρόμο του, από τη Φρανκφούρτη στο Παρίσι.

Η αστυνομία βρήκε επάνω του, τα ανατρεπτικά έγγραφα και τα παρέδωσε στις αρμόδιες αρχές. Μετά από προσεκτική μελέτη της πλεκτάνης, η βαυαρική κυβέρνηση διέταξε την αστυνομία να κάνει επιδρομές πρόσφατα οργανωμένες μασωνικές Στοές της Μεγάλης Ανατολής, του Weishaupt και στα σπίτια των πιο ισχυρών συνεργατών του.

*** Σημείωση του μεταφραστή

Σύμφωνα με τον Le Forestier, Ο Ιλλουμινατισμός ήταν τόσο μασωνικός όσο και το σύστημα των Ροδόσταυρων, ή το Τάγμα των Ναϊτών, ή το πλήθος των Μασονικών Γαλλικών βαθμών, και αδίκως κατηγορείται, ότι στην Βαυαρία, είχε πάρει τον μανδύα της Μασωνίας. 1

1. Le Forestier, Les Illumines de Baviere et la Franc-Maconnerie Allemande, σελ. 486.

Η πρόθεση του Ιδρυτή τους, ήταν να αποτελέσουν μια προτεσταντική οργάνωση, για να καταπολεμήσουν τους Ιησουίτες, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους των Ιησουιτών.

Βοηθήθηκε άψογα στις προσπάθειές του από τον Adolph, τον Βαρώνο von Knigge, τον Massenhausen, τον Bode, τον Anacharsis Clootz, τον Fischer, τον Zwack, τον Merz, τον Hertal, τον Μαρκήσιο de Constanza, τον κόμη Saviola, τον Bassus, τον βαρώνο de Montgelas και τον Nicolai.

Πίσω από τον Νικολάι ήταν ο Moses Mendelssohn, και πίσω από τον Mendelssohn η εβραϊκή Kahal, η Εβραϊκή Διεθνής Παγκόσμια Κυβέρνηση. 2

2. Samuels, Απομνημονεύματα του Moses Mendelssohn (Memoirs of Moses Mendelssohn), σελ. 159, παράρτημα, Δημοσιεύθηκε από τους Longman & Co.

Στις 2 Μαρτίου 1785, ο εκλέκτωρας έγραψε το δεύτερο και τελευταίο διάταγμά του, γιά την καταστολή του Τάγματος των Illuminati, αλλά στις 10 Ιουλίου 1785 ήταν η ημέρα που βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία σχετικά με τις δραστηριότητες της αίρεσης, όταν ένα από τα μέλη του, ένας ιερέας, ο Jacob Lang, έπεσε νεκρός από κεραυνό, περπατώντας μαζί με τον Weishaupt, στο βαυαρική πόλη Ratisbon (το σήμερινό Regensburg). Το σώμα του τοποθετήθηκε στο παρεκκλήσι του Saint-Emmeran και ένας Βενεδικτίνος βρήκε μερικά έγγραφα και μια λίστα με τα μέλη των Illuminati ραμμένη στα ρούχα του. Αυτά τα παρέδωσε στον Σύμβουλο της Κυβέρνησης της Άνω Βαυαρίας.

Αβαείο του Αγίου Εμμαράμ https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Emmeram%27s_Abbey

Saint Emmerams Abbey Regensburg Γερμανία https://www.youtube.com/watch?v=ACfOigEeMA8

Περισσότερα έγγραφα βρέθηκαν, όταν οι αρχές, που παρακολουθούσαν τις σχέσεις του Zwack με έναν συγκεκριμένο Εβραίο, τον Mayer, τον επιθεωρητή του πύργου του Bassus στο Sandersdorf, κοντά στο Ingolstadt, αποφάσισε να κάνει επιδρομή επιτεθεί στον τόπο, και το 1787, ο δικαστής ήταν υπεύθυνος για την απογραφή της διαδοχής του βαλέ (valet) του Βαρώνου Maendl, του Επιμελητή του Εκλέκτωρα, βρήκε ανάμεσα στα πράγματα του, ένα σιδερένιο κουτί, γεμάτο με έγγραφα, σχετικά με τους Illuminati.

Αυτή την ανακάλυψη, κλήθηκε να την εξηγήσει, ο Maendl, που ήταν και ο ίδιος μέλος των Ιλλουμινάτων. Μεταξύ των λεπτομερειών των στοιχείων του είναι η δήλωση ότι το Στοά Bader είχε 97 βαθμούς. Η σύμπτωση αυτού του αριθμού γίνεται ενδιαφέρουσα σε σύγκριση με τους 97 βαθμούς της Μέμφιδος που εστάλησαν στην Αγγλία το 1762, από την μασωνική Στοά της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας.

Όταν ο Weishaupt εξορίστηκε από τη Βαυαρία, από τον ηγεμόνα της, έγινε δεκτός στην αυλή του Δούκα Ernest-Louis του Saxe-Gotha ο οποίος, εκτός από μία σύνταξη, του έδωσε και τον τίτλο του Επίτιμου Συμβούλου.

** Η περιοχή Saxo-Gotha, έχει στενή σχέση, τόσο με τον Αγγλικό Βασιλικό Οίκο, που είναι Γερμανοί, και το πραγματικό τους όνομα δεν είναι Windsor, όσο και με τον Οίκο των Γλυξμπουργκ.

πηγή: Απόκρυφη Θεοκρατία της Λαίδης Queenborough-τόμος 01 (Occult Theocracy by Lady Queenborough) Κεφάλαιο 51 Οι Illuminati της Βαυαρίας https://archive.org/stream/OccultTheocracyLadyQueenboroughA.k.a.Edith/occult-theocracy_djvu.txt

*** τέλος της σημείωσης του μεταφραστή

Όλα τα πρόσθετα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν έτσι, έπεισαν τις αρχές, ότι τα έγγραφα ήταν γνήσια αντίγραφα της συνωμοσίας, με την οποία σχεδίαζαν οι Illuminati να χρησιμοποιήσουν πολέμους και επαναστάσεις, για να πετυχουν την επιβολή μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας, την εξουσία της οποίας θα αναλάμβαναν οι δυνάμεις, που είχαν ως επικεφαλείς τους Rothschilds, αμέσως μόλις αυτή επικρατούσε. Ακριβώς το ίδιο σχέδιο, που εξυπηρετεί η σημερινή πλεκτάνη των Ηνωμένων Εθνών.

18 To 1786, η Βαυαρική κυβέρνηση δημοσίευσε τις λεπτομέρειες της συνομωσίας με τίτλο, "Τα πρωτότυπα κείμενα του Τάγματος και της αίρεσης των Illuminati (the original writings of the order and sect of the Illuminati).

Το 1785 η βαυαρική κυβέρνηση κήρυξε τους Illuminati εκτός νόμου, και έκλεισε τις Στοές της Μεγάλης Ανατολής. Το 1786 δημοσίευσαν όλες οι λεπτομέρειες της συνωμοσίας. Ο αγγλικός τίτλος αυτής της έκδοσης είναι "Τα πρωτότυπα κείμενα του Τάγματος και της αίρεσης των Illuminati (the original writings of the order and sect of the Illuminati).

Αντίγραφα ολόκληρης της συνωμοσίας στάλθηκαν σε όλους τους επικεφαλείς της εκκλησίας και των κρατών στην Ευρώπη αλλά η δύναμη των Illuminati, που στην πραγματικότητα, ήταν η δύναμη των Rothschilds, ήταν τόσο μεγάλη, που αυτή η προειδοποίηση αγνοήθηκε.

Παρ 'όλα αυτά, το όνομα των Illuminati έγινε κακόφημο, και μπήκε στην παρανομία.

19 Οι Ιλλουμινάτοι διείσδυσαν στις μασωνικές Στοές και έκαναν μέσα σε αυτές τον δικό τους μυστικό μηχανισμό.

Την ίδια στιγμή Ο Weishaupt διέταξε τους Ιλλουμινάτους να διεισδύσει στις Στοές της μπλε [χαμηλόβαθμης] μασωνίας, και να σχηματίσουν, τις δικές τους μυστικές εταιρείες, μέσα σε όλες τις μυστικές εταιρείες.

Μόνο μασώνοι που ήταν αποδεδειγμένα διεθνιστές, και εκείνοι των οποίων η συμπεριφορά αποδείκνυε ότι είχαν αποστατήσει από τον Θεό, μυήθηκαν στους Illuminati.

Από τότε, οι συνωμότες φόρεσαν τον μανδύα της φιλανθρωπίας και του ανθρωπισμού, γιά να κρυψουν τις επαναστατικές και ανατρεπτικές τους δραστηριότητες.

20 Το 1798, ο John Robinson δημοσίευσε το βιβλίο του, "Απόδειξη μιάς συνωμοσίας γιά να καταστρέψει όλες τις κυβερνήσεις και τις θρησκείες" (Proof of a Conspiracy to Destroy all Governments and Religions).

Για να διεισδύσει στις μασωνικές Στοές στην Βρετανία, ο Weishaupt κάλεσε τον John Robinson στην Ευρώπη. Ο Ρόμπινσον ήταν ένα υψηλόβαθμος Μασώνος της Σκωτικού Δόγματος, ήταν καθηγητής φυσικής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και γραμματέας της Βασιλικής Εταιρείας του Εδιμβούργου.

Ο Ρόμπινσον δεν πίστεψε το ψέμα, ότι ο στόχος των Illuminati ήταν να δημιουργήσουμε μια φιλάνθρωπη δικτατορία, αλλά έκρυψε τόσο καλά την αντίδραση του, ώστε να του εμπιστευτούν ένα αντίγραφο, της αναθεωρημένης συνωμοσίας του Weishaupt, για μελέτη και φύλαξη.

Τέλος πάντων, επειδή οι επικεφαλείς του κρατους και της εκκλησίας στη Γαλλία, παραπλανήθηκαν να αγνοήσουν τις προειδοποιήσεις που τους δόθηκαν, η επανάσταση ξέσπασε το 1789, όπως είχε προγραμματιστεί από τον Weishaupt.

Για να ειδοποιήσει άλλες κυβερνήσεις γιά τον κίνδυνο τους, το 1798 ο Robinson δημοσίευσε ένα βιβλίο, με τίτλο "Απόδειξη μιάς συνωμοσίας γιά να καταστρέψει όλες τις κυβερνήσεις και τις θρησκείες" (Proof of a Conspiracy to Destroy all Governments and Religions), αλλά οι προειδοποιήσεις του αγνοήθηκαν, ακριβώς όπως ο αμερικανικός λαός αγνόησε όλες τις προειδοποιήσεις για τα Ηνωμένα Έθνη και γιά το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, το CFR.

21 Ο Thomas Jefferson και ο Alexander Hamilton, ήταν μαθητές του Weishaupt.

Τώρα εδώ είναι κάτι που θα καταπλήξει και είναι πολύ πιθανό να εξοργίσει πολλούς που το ακούνε. Αλλά υπάρχει γραπτή απόδειξη, ότι ο ίδιος ο Thomas Jefferson και ο Alexander Hamilton, έγιναν μαθητές του Weishaupt.

Ο Jefferson ήταν ένας από τους ισχυρότερους υπερασπιστές του Weishaupt, όταν κηρύχθηκε παράνομος από την κυβέρνησή του, και ήταν ο Jefferson που επέτρεψε στους Illuminati να διεισδύσουν, στις τότε νεο-οργανωμένες Στοές του Σκωτικού Δόγματος, στην Νέα Αγγλία.

Να η απόδειξη.

Το 1789 John Robinson προειδοποίησε όλους τους μασώνους ηγέτες στην Αμερική ότι οι Illuminati είχαν διεισδύσει στις Στοές τους. Και στις 19 Ιουλίου του 1789, ο David Papen, πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, εξέδωσε την ίδια προειδοποίηση στην τάξη των τελειόφοιτων και τους έβγαλε λόγο, γιά την επιρροή που αποκτούσε ο Ιλλουμινατισμός πάνω στην αμερικανική πολιτική και τη θρησκεία.

Και επιπλέον, ο John Quincy Adams που είχε οργανώσει τις Μασωνικές Στοές της Νέας Αγγλίας, εξέδωσε την δική του προειδοποίηση. Έγραψε τρία γράμματα στον συνταγματάρχη William L Stone, έναν κορυφαίο μασώνο, στα οποία αποκάλυψε ότι ο Jefferson χρησιμοποίησε τις μασωνικές Στοές, για τους ανατρεπτικούς σκοπούς των illuminati. Αυτά τα τρία γράμματα, είναι αυτή τη στιγμή, στην βιβλιοθήκη της πλατείας Rittenberg, στη Φιλαδέλφεια.

Με λίγα λόγια, ο Jefferson, ο ιδρυτής του Δημοκρατικού Κόμματος, ήταν μέλος των Illuminati, πράγμα που εν μέρει εξηγεί την κατάσταση του κόμματος αυτή τη στιγμή, και μέσω διεισδύσεων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, σήμερα δεν έχουμε τίποτα, που να είναι πιστό στην Αμερική.

Αυτή η καταστροφική απόρριψη [της Παγκόσμιας Δικτατορίας των Ιλλουμινάτων] στο Συνέδριο της Βιέννης, που προκλήθηκε από τον Τσάρο της Ρωσίας, με κανένα τρόπο, δεν κατέστρεψε τη συνωμοσία των Illuminati.

Απλώς τους ανάγκασε να υιοθετήσουν μια νέα στρατηγική.

Συνειδητοποιώντας ότι η ιδέα μιάς Παγκόσμιας Δικτατορίας προς το παρόν είχε απορριφθεί, οι Rothschilds αποφάσισαν ότι για να διατηρήσουν ζωντανή την πλεκτάνη θα έπρεπε να το κάνουν αυξάνοντας τον έλεγχό τους στα χρηματοοικονομικά συστήματα, των ευρωπαϊκών εθνών.

22 Οι Rothschilds απέκτησαν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, αμέσως μετά την μάχη του Βατερλώ, το 1815, αγοράζοντας ομόλογα σε γελοίες τιμές, μετά από πανικό που προκάλεσαν, διαδίδοντας ψεύτικες φήμες πως νίκησε ο Ναπολέων.

Νωρίτερα, μέσω μιας απάτης, το αποτέλεσμα της Μάχης του Βατερλώ, είχε παραποιηθεί, ο Ρότσιλντ είχε διαδώσει μια φήμη, ότι ο Ναπολέων είχε κερδίσει αυτή τη μάχη.

Αυτό είχε προκαλέσει έναν φοβερό πανικό στο χρηματιστήριο της Αγγλίας. Όλα τα ομόλογα είχαν καταρρεύσει σχεδόν στο μηδέν, και ο Nathan Rothschild τα αγόρασε όλα, σχεδόν γιά ένα σέντς ανά δολάριο. Αυτό του έδωσε τον πλήρη έλεγχο της οικονομίας της Βρετανίας και σχεδόν όλης της Ευρώπης.

Έτσι, αμέσως μετά το Κογκρέσο στη Βιέννη όπου είχε αποτύχει παταγωδώς, ο Ρότσιλντ ανάγκασε τη Βρετανία, να ιδρύσει μιά νέα Τράπεζα της Αγγλίας την οποία είχε κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του, όπως ακριβώς αργότερα, μέσω του Jacob Schiff, πέρασε την Αμερικανική Federal Reserve Act, που έδωσε στον Οίκο των Rothschilds, τον μυστικό έλεγχο της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τέλος μέρους 1/3

Πηγή: Ο Myron Fagan αποκαλύπτει την αλήθεια για τους Illuminati 1967 (0-28:47)

https://www.youtube.com/watch?v=4gjZ4WoidaY https://www.youtube.com/watch?v=87sgmJ_mTCs

Μετάφραση στα Ελληνικά:

Μηνάς Γ. Μαλακός,

γιά την Αλληλοβοήθεια Ελλήνων

5 views0 comments
bottom of page